Как се прави reй-парад - олигарх задължи всичките си служители да идат "организирано"...

Олигархът Ивайло Пенчев - известен като фактическия частен собственик на държавния "София Тех Парк", официално подкрепи гей-парада.
Но не само това - задължи служителите си да идат, за да се увеличи бройката.
Знаме на дъгата – международно признатият флаг на движението в подкрепа на правата на извратеняците,  вече украсява фасадата на офис сградата на Walltopia в „София Тех Парк“.
Припомняме, че макар и обсебена от него, и той да назначава и уволнява директорите, самата сграда все още формално е държавна. Т.е. държавата е въвлечена в пропаганда на хомосексуализма.
„Разговарях със сина си, когато засегнахме темата дали ЛГБТИ трябва да имат право да осиновяват деца. Дадох си сметка, че те се чувстват неприети и заради трудната си ситуация се опитват да намерят щастието по свой начин. Ето защо решихме да подкрепим София Прайд – хората не трябва да се страхуват да бъдат себе си, независимо какви са“, сподели богаташът, който преди време се прочу и с репликата си, че в България бедни няма и не съществуват заплати по 800 лв.
Walltopia подкрепя официално София Прайд не само като издига официалния символ на хората с различна сексуална ориентация и полова идентичност, но и чрез финансово дарение.
Служителите на компанията "организирано" ще посетят София Прайд, за да заявяват подкрепа си за борбата срещу дискриминацията.
„Искрено благодарим на Ивайло Пенчев и целия екип на Walltopia за подкрепата и смелостта да го направят. Символичният жест е още един начин да повишим видимостта за ЛГБТИ общността в столицата и е знак за приемственост. Надяваме се, че по-често ще ставаме свидетели на подобни жестове от страна на бизнес организациите у нас, които ще припознаят съществуването на нехетеросексуални граждани не само покрай прайда“, заяви Венета Лимберова от организационния комитет на София Прайд.
Вероятността мнозинството от служителите на корпорацията да са за гей-браковете е нищожна. Но като тоя дето ти дава заплатата каже, че ги одобряваш, ще ги одобриш, та и хоро ще играеш на парада...

2 comments:

  1. Е е е е е Ивайло,ти си бил по-голям педераст от тях бе!Как ще кааш подчинените ти да ходят на педераско сборище?Не се учудвам като те слушах веднъж какъв брутален речник имаш и все за лайна говореше!Падна ми в очите!Нищо,че си богат!Богат педераст!Може да не си такъв,ама мисленето ти е такова!Ще подкрепяш някакви си несретници,алкохолици,дрогирани!Отиди да се съгласуваш с Евгени Минчев!Ще останеш изненадан!Мисли коректно и реално,а това е неговото мнение!

    ReplyDelete
  2. Обикновен шут ...

    ReplyDelete